pannavoetbal
Wat is pannavoetbal?
31 januari 2018
pannavoetbal
Wat is pannavoetbal?
31 januari 2018

Pannakooi kopen bij Voetbalcourt

Wat is een pannakooi?

Panna is een voetbalterm en oorspronkelijk afkomstig uit Suriname. Bij panna speelt u de bal tussen de benen van uw tegenstander. Dit voetbalspel wordt gespeeld in een zogenaamde pannakooi. Techniek en skills zijn belangrijk om maximaal succes te behalen. Het is niet alleen ideaal voor het beleven van veel voetbalplezier, het komt tevens goed van pas wanneer u technische vaardigheden wilt ontwikkelen die komen kijken bij het voetballen. Hoewel panna oorspronkelijk een echte straatsport is, komt u het vandaag de dag overal tegen. De meeste kooien zijn voorzien van kunstgras, dit heeft als voordeel dat het zachter is ten opzichte van betegeling. U heeft altijd de keuze uit diverse soorten kooien, waaronder de pannakooi basic- en pro serie.

Mogelijkheden van een pannakooi

Deze kooi komt u niet alleen tegen op voetbalverenigingen. Ook scholen, gemeentes en campings maken graag gebruik van deze kooi. Het heeft zowel een educatief als sportief karakter en brengt daarnaast een stukje ontspanning met zich mee. Met welk doel u een pannakooi ook koopt, het zorgt voor ontzettend veel voetbalplezier en brengt daarnaast vele andere voordelen met zich mee. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u anderen tot last bent met wegschietende ballen en is het een veilige omheinde omgeving voor de (kleinere) kinderen. Het maakt niet uit hoe jong of hoe oud u bent. Voor welke bestemming u de kooi ook aanschaft, wij hebben voor iedereen een passende kooi.

Soorten pannakooien

Pannakooi kopen? Het is verstandig u vooraf te verdiepen in de verschillende mogelijkheden voordat u een bestelling plaatst. U heeft namelijk de keuze uit verschillende typen kooien. Zoals eerder benoemd begint de keuze bij het type kooi, de budget- of en de proserie. Daarnaast is er nog enorm veel keuze in afmeting, vorm en kleur. Uiteraard vindt u deze bij ons op de site. Wat voor soort kooi u ook aanschaft, sporten zoals voetbal, basketbal en hockey kunnen er in worden beoefend. Vanzelf sprekend kunnen onze pannakooien voor de diverse sporten worden gecombineerd. Wij staan altijd klaar om u van professioneel advies te voorzien.

Waarom u bestelt bij Voetbalcourt

Een bestelling plaatsen bij Voetbalcourt levert u altijd voordelen op. Zo is het altijd mogelijk een vrijblijvende offerte te ontvangen. Verder profiteert u van de allerbeste kwaliteit voetbalkooien tegen de scherpste prijzen. De kooien zijn direct uit eigen voorraad leverbaar en kunnen conform uw wensen op maat worden gemaakt. Uiteraard zijn de kwaliteit en veiligheid gecertificeerd.

Heeft u advies nodig of loopt u rond met vragen? Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar voor advies en support. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen.

Onze Basic en Pro Series

Wij bieden twee verschillende standaardmodellen voetbalcourts aan: de Voetbalcourt Basic Serie en de Voetbalbalcourt Pro Serie. Welke kooi u ook kiest, u kunt natuurlijk altijd een product van een hoogwaardige kwaliteit verwachten tegen een scherpe prijs, waar met plezier in gespeeld kan worden. Ook zijn al onze kooien voorzien van officiële veiligheidskeurmerken.
Uiteraard zijn er ook verschillen tussen de twee series.


Wie op zoek is naar een degelijke en duurzame standaard court voor beginnende spelers, heeft voldoende aan een voetbalcourt uit de Basic Serie. Dit model voetbal- en pannacourt is het voordeligste dat wij aanbieden en past ook binnen een beperkter budget.

De Voetbalcourt Basic Serie is het voordeligste model voetbal- en pannakooi. Deze voordelige, maar zeer degelijke voetbalcourts zijn leverbaar in elke gewenste maat en kleur. Het materiaal bestaat uit staanders van ronde buisprofielen met een diameter van 60 mm voorzien van wanden met een dubbelstaafmat met een diameter van 8 x 6 x 8 mm.

Met de Voetbalcourt Basic Serie bent u verzekerd van een zeer degelijke en veilige voetbalcourt, waar men jarenlang plezier aan kan beleven. Voetbalcourt levert diverse modellen voetbal- en pannacourts welke ideaal zijn voor onder andere sportverenigingen, schoolpleinen, speeltuinen en andere openbare voorzieningen.
De Pro Serie biedt professionele courts waar u nog net iets meer van mag verwachten. Zo zijn deze kooien geluidsarm en bovendien bestand tegen vandalisme. Deze voetbalcourt prijzen liggen dan ook iets hoger, maar de prijs-kwaliteitverhouding die wij u bieden is goed.

De Voetbalcourt Pro Serie is het top segment voetbal- en pannacourt. Deze voetbalcourts van de allerbeste kwaliteit, tegen de scherpste prijs, zijn geluidsarm en vandalismeproof. Het materiaal bestaat uit staanders met een kokerprofiel van 40 x 60 mm voorzien van wanden met een dubbelstaafmat met een diameter van 8 x 6 x 8 mm.

De Voetbalcourt Pro Serie is zowel geluidsarm als vandalisme proof, dit komt mede door de uitvoering met rubber/kunststof composiet afgewerkt met speciale metaal strip. Dit maakt deze pannacourts ideaal om te plaatsen op openbare plekken of dicht bij woningen (i.v.m. de geluidsdemping). Voetbalcourt levert diverse modellen voetbal- en pannacourts welke ideaal zijn voor onder andere sportverenigingen, schoolpleinen, speeltuinen en andere openbare voorzieningen.