Teqball Court

Teqball Court

Het Teqball Court voor scholen. De Teqball-tafel kan in de aula worden geplaatst, maar zet er vooral een neer op het schoolplein. Het hek dat om het Court wordt geplaatst zorgt voor een veilige scheiding tussen de spelers en hen die langslopen of met de fiets langsrijden. Bovendien biedt het hek ruimte voor boarding, waardoor het bedrijfsleven wellicht de hele investering voor zijn rekening kan nemen.
Wat is Teqball?
Teqball is een nieuwe sport voor het verbeteren van je voetbalskills. Een leuk en toegankelijk voetbalspel. Train je balgevoel, reactievermogen en concentratie in een één tegen één of in een dubbel spel. Teqball is leuk, spannend en spel en training tegelijk. In maximaal 3 balcontacten speel je de bal terug naar de helft van de tegenstander. Teqball is makkelijker dan je denkt en al snel ervaar je hoe de bal stuitert en hoe je deze terug speelt naar de andere kant van de tafel. Eenmaal spelend leer je hoe leuk en leerzaam Teqball is. Are you Teq! Play Teqball.

Binnen het betaald voetbal wordt Teqball zeer enthousiast ontvangen. Bekende Europese Clubs maken inmiddels gebruik van Teqball: Real Madrid, Manchester United, Paris st Germain, Olympique Marseille, Valencia, Sevilla, Fc Porto, Everton, Arsenal, Watford, Ajax, AZ, FC Twenste enz.
Spelregels in het kort
  • Teqball speel je met een officïele voetbal maat 5.
  • Speel de bal in maximaal 3 balcontacten terug naar de helft van de tegenstander.
  • Je mag de bal niet 2 x met hetzelfde lichaamsdeel achter elkaar aanraken.
  • Tijdens een rally mag je slechts 2 maal achter elkaar met hetzelfde lichaamsdeel de bal terug spelen naar de andere helft.
  • Tijdens een dubbelspel moet je bal minimaal 1 x overspelen.
  • Wie het eerst 3 sets gewonnen heeft is de winnaar. (best of five)
  • Wie het eerst 12 punten heeft wint de set (2 punten verschil)
Eén tafel “5 Games”
Als voetbaltafel ontwikkeld zijn de volgende spelvarianten zeker net zo uitdagend en geschikt voor jong en oud. Teqball is een Multisports tafel waar je de volgend games op kan spelen: Teqball, Teqpong, Teqvolley, Teqtennis en Qatch.
Afmetingen Teqball Court
Het Teqball Court voor één tafel beslaat 10×8 meter.
De ondergrond bestaat uit stoeptegels of veiligheidsgras.
Om het Court staat een hek van 60cm.

Lengte tafel:
300 cm

Breedte tafel:
150 cm

Breedte net:
170 cm

Hoogste punt tafel:
76 cm

Laagste punt tafel:
56,5 cm

Hoogste punt tafel:
Incl. net 90 cm

Netto gewicht:
145 kg
Plaatsing Teqballtafel
De tafel kan geplaatst worden op bestaand straatwerk maar wij realiseren ook complete veldjes inclusief kunstgras ondergrond en boarding. Een kant en klaar concept afgestemd op uw specifieke wensen. De officeële ruimte voor het spelen van Teqball is 10 x 8 m. De Teqball One tafel is geschikt voor indoor en outdoorgebruik en is UV en Weatherproof.

VoetbalCourt

Specialist in voetbal- en pannakooien!


Telefonisch bereikbaar! 088 48 84 880

Op werkdagen van 9:00 - 17:00 uur