Vind bij ons uw pannaveld op maat

Pannaveld kopen of bent u zich hierop in ieder geval aan het oriënteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van voetbal-, pannakooien en pannavelden in alle maten en kleuren, die bovendien passen binnen elk budget.
Een pannaveld van Voetbalcourt Benelux is een goede toevoeging aan schoolpleinen, speelveldjes op campings, sportverenigingen, speeltuinen en andere openbare ruimtes. Kinderen en jongeren beleven urenlang veilig speelplezier aan het pannaveld, dus spijt van uw keuze zult u niet krijgen.

Onze Basic en Pro Series

Wij bieden twee verschillende standaardmodellen voetbalkooien voor pannavelden aan: de Voetbalcourt Basic Serie en de Voetbalbalcourt Pro Serie. Welke kooi u ook kiest, u kunt natuurlijk altijd een product van een hoogwaardige kwaliteit verwachten tegen een scherpe prijs, waar met plezier in gespeeld kan worden. Ook zijn al onze kooien voorzien van officiële veiligheidskeurmerken.
Uiteraard zijn er ook verschillen tussen de twee series.


Wie op zoek is naar een degelijke en duurzame standaard kooi voor beginnende spelers, heeft voldoende aan een voetbalkooi uit de Basic Serie. Dit model voetbal- en pannakooi is het voordeligste dat wij aanbieden en past ook binnen een beperkter budget.

De Voetbalcourt Basic Serie is het voordeligste model voetbal- en pannakooi. Deze voordelige, maar zeer degelijke voetbalkooien zijn leverbaar in elke gewenste maat en kleur. Het materiaal bestaat uit staanders van ronde buisprofielen met een diameter van 60 mm voorzien van wanden met een dubbelstaafmat met een diameter van 8 x 6 x 8 mm.

Met de Voetbalcourt Basic Serie bent u verzekerd van een zeer degelijke en veilige voetbalkooi, waar men jarenlang plezier aan kan beleven. Voetbalcourt Benelux levert diverse modellen voetbal- en pannakooien welke ideaal zijn voor onder andere sportverenigingen, schoolpleinen, speeltuinen en andere openbare voorzieningen.
De Pro Serie biedt professionele kooien waar u nog net iets meer van mag verwachten. Zo zijn deze kooien geluidsarm en bovendien bestand tegen vandalisme. Deze voetbalkooi prijzen liggen dan ook iets hoger, maar de prijs-kwaliteitverhouding die wij u bieden is goed.

De Voetbalcourt Pro Serie is het top segment voetbal- en pannakooi. Deze voetbalkooien van de allerbeste kwaliteit, tegen de scherpste prijs, zijn geluidsarm en vandalismeproof. Het materiaal bestaat uit staanders met een kokerprofiel van 40 x 60 mm voorzien van wanden met een dubbelstaafmat met een diameter van 8 x 6 x 8 mm.

De Voetbalcourt Pro Serie is zowel geluidsarm als vandalisme proof, dit komt mede door de uitvoering met rubber/kunststof composiet afgewerkt met speciale metaal strip. Dit maakt deze pannakooien ideaal om te plaatsen op openbare plekken of dicht bij woningen (i.v.m. de geluidsdemping). Voetbalcourt Benelux levert diverse modellen voetbal- en pannakooien welke ideaal zijn voor onder andere sportverenigingen, schoolpleinen, speeltuinen en andere openbare voorzieningen.

Pannaveld kopen? Vraag ons om advies!

Met zo veel verschillende uitvoeringen, maten en kleuren, begrijpen wij dat u vragen heeft over de pannavelden. Uiteraard kunt u voor al uw vragen omtrent de velden bij ons terecht. Wij informeren u graag over de pannaveld prijzen, alle mogelijkheden, acties, montage en meer. Ook geven wij u graag advies op locatie, zodat er straks een veld met voetbalkooi op maat wordt geleverd die voldoet aan al uw wensen en past binnen uw budget. Via onze website kunt u ook makkelijk en snel een offerte aanvragen, waarop u binnen 24 uur al een reactie van ons kunt verwachten.